Plan uw evenementen!

U bent verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen in uw bedrijf? U hebt alle mogelijke opties al doorgenomen en niets heeft uw aandacht getrokken? Wij zeker wel! Wij bieden u de organisatie van evenementen aan die zowel aan de behoeften van de organisatoren als aan die van alle genodigden zullen voldoen. Of u nu een persconferentie, een feest of een themafeest organiseert, een nieuw merk lanceert, een video opneemt, of gewoon het museum helemaal voor uzelf en uw gasten wilt, u kunt met een gerust hart contact met ons opnemen. Op uw verzoek zal ons professionele team zorgen voor verschillende goochelaars, DJ’s, managers, trainers, alles met betrekking tot uw behoeften en wensen. Verken het museum vol hologrammen, optische illusies, een bodemloze put en ongewone zalen, en bied uw medewerkers of partners een ervaring van een totaal onverwacht evenement. Wees moedig genoeg om iets onverwachts te kiezen!

Groepen dienen hun bezoek ten minste veertien (14) dagen van tevoren te reserveren, aangezien bezoeken worden ingepland op basis van boekingen en andere activiteiten van het museum.

Voor nadere informatie of om uw bezoek te reserveren, kunt u contact met ons opnemen per telefoon: +32 2 219 23 50 of per e-mail: info@museumofillusions.be