Ontdek meer over

Museum of Illusions Brussel

 • Ontdek Museum of Illusions Brussel

  Bereid jezelf voor op een buitengewone ervaring bij Museum of Illusions Brussel, het meest interactieve museum in Brussel. Gelegen tussen het Muntplein en het  Brouckèreplein, in het voormalig theater La Gaîté, biedt MOI Brussel zo’n 60 optische illusies die zowel verbijsterend als vermakelijk zijn! Ontdek hoe je zintuigen je kunnen misleiden en geniet van een unieke en fascinerende reis door de wereld van illusies. Perfect voor een dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Bezoek ons en beleef een avontuur dat je kijk op de werkelijkheid zal veranderen!

  Daag je zintuigen en perceptie uit in Museum of Illusions Brussel. Ontdek kamers waar niets is wat het lijkt! Test je logisch denkvermogen met onze breinbrekende dilemma games. Kun jij ze allemaal oplossen?
  Of je nu een local bent of een bezoeker, Museum of Illusions Brussel belooft een onvergetelijk avontuur. Je zult versteld staan van de optische illusies die je zintuigen uitdagen. Mis deze unieke ervaring niet en plan snel je bezoek aan MOI Brussel!

 • Daag je zintuigen en perceptie uit in het Museum of Illusions Brussel. Ontdek kamers waar niets is wat het lijkt! Test je logisch denkvermogen met onze brein-krakende dilemma games. Kun jij ze allemaal oplossen?

  Of je nu een local bent of een bezoeker, het Museum of Illusions Brussel belooft een onvergetelijk avontuur. Je zult versteld staan van de optische illusies die je zintuigen uitdagen. Mis deze unieke ervaring niet en plan snel je bezoek aan MOI Brussel!

 • about us about1 bruseels belgium 900×1200
 • about us about2 bruseels belgium 900×1200
 • about us about3 bruseels belgium 900×1200

Plan uw groepsbezoek

In het Illusiemuseum zijn alle leeftijden welkom. Ben je met een groep van tien of meer personen die illusies willen ontdekken? Plan je bezoek van tevoren om je datum vast te leggen. Ontdek hologrammen, optische illusies en meer. Boek nu voor een onvergetelijk, breinbrekend avontuur!

Groepsbezoeken
private events promo section about us moi brussels belgium 900×1200 2