Als eén beeld meer dan duizend woorden zegt, dan moet een illusie er meer dan een miljoen verbergen!

Stap in de fascinerende wereld van illusies die het vertrouwen in je zintuigen zullen misleiden, maar je tegelijkertijd ook zullen verbazen; een wereld die je volledig in verwarring brengt, maar waarvan je ook veel zult leren … Bezoek ons ​​en je zult jezelf verwonderen, niets is wat het lijkt, vooral niet HIER!

Bent u klaar voor een avontuur dat veel verder gaat dan u ooit had kunnen denken? Bezoek het Museum of Illusions in Brussel voor een intrigerende, visuele, zintuig prikkelende en educatieve ervaring met onze geweldige illusies

Een geweldig podium voor verbazingwekkende illusies in het hart van Europa!

Gelegen in het hart van de mooie hoofdstad van België en Europa, biedt het Museum van de Illusie een unieke ervaring van leuk en interactief leerontdekking. De bijzondere ruimte van het voormalige theater “La Gaite” vormt het toneel voor een unieke tentoonstelling gebaseerd op de wetenschap van optische illusies. Deel een unieke ervaring met familie, vrienden of collega’s. Alle leeftijden zullen plezier beleven aan het verkennen van de grenzen van hun eigen waarneming!

Kijk wat we nog meer te bieden hebben; je zult je ogen niet geloven!

Ben jij dapper genoeg om in een illusie te springen die door de Vortex-tunnel is gecreëerd, welke je gek maakt en waar naar voren stappen door een draaiende cilinder een grote uitdaging blijkt?! – ontdanks dat het oppervlak zo stabiel en vlak is! Sta op je kop in Gedraaide kamer, raak jezelf kwijt in de Oneindige kamer, doorsta de wetten van zwaartekracht en afstandsverhoudingen en maak foto’s van jezelf in ELKE MOGELIJKE POSE!

Bedrog voor het oog en vermaak voor de geest!

Geniet van onze collectie hologrammen, bekijk elke optische illusie van dichterbij en observeer elk stuk grondig. Het zijn allemaal zulke briljante en speelse herinnering die ervoor zorgen dat onze aannames van de wereld die we waarnemen vaak niets anders zijn dan een spook van illusies.

Als je word verteld dat het u sprakeloos zult zijn door een dergelijke tentoonstelling, zou je dat dan geloven?

Elke illusie in ons museum is voorzien van een wetenschappelijke uitleg om meer te weten te komen over ons gezichtsvermogen, onze perceptie en de werking van onze hersenen om te ontdekken waarom onze ogen dingen waarnemen die voor onze hersenen onbegrijpelijk zijn.

Zorg er zeker ook voor dat je onze speelkamer bezoekt met intrigerende en educatieve spellen en puzzels. Deze hersenkrakers zorgen voor een hoop plezier maar ook voor frustratie. Een ware uitdaging voor je brein.

Kom en ontdek de wereld van illusies! Ervaar het onmogelijke! Zorg voor je bezoek dat je camera volledig is opgeladen en dat er voldoende geheugenruimte beschikbaar is. Vergeet uw camera in ieder geval niet mee te nemen. 😉