Smart speelzaal

Spellen die met je geest spelen en je tegelijkertijd slimmer maken

Een bezoek aan het Museum van de Illusie zal je kleine grijze cellen goed doen en je weet hoe belangrijk dat is! Ze zullen je niet laten gaan voordat ze genoeg plezier en uitdaging hebben gehad bij het ontdekken van al onze illusies. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een Smart speelzaal vol hersenkrakers om je nog meer uit te dagen! Bezoekers van alle leeftijden zullen genieten van het spelen en oplossen van een brede selectie verbazingwekkende Dilemma Games. Daag jezelf of anderen uit, alleen of in competitie, het voelt alsof je in een mentaal gymzaal bent!

Optische illusies dienen als een zeer goede weerspiegeling van onze samenleving, van de manier waarop we dingen waarnemen die niet zijn wat ze lijken. Het vat onze emoties, onze percepties, onze teleurstellingen samen. Ontdekken hoe het werkt, betekent ook dat we onze wereld kunnen leren ontcijferen en dus betere beslissingen kunnen nemen.

Kom en speel met hersenkrakers, puzzels, onmogelijke knopen, trucs en wiskundige spellen, evenals andere educatieve concepten die met je geest spelen, maar je tegelijkertijd slimmer maken. We nemen al onze bezoekers, vooral de jongere, mee op een reis door de Dilemma-wereld, waar ze door te spelen zullen leren hoe ze hun maximum kunnen bereiken en betere beslissingen (oplossingen) kunnen nemen. Het is ook mogelijk om Dilemma-spellen te kopen in onze smartshop!